Mat handler om mer enn smak. Hos Haakon skal hvert måltid gi både energi og glede – laget med omtanke for råvarene, håndverket og menneskene som nyter den.
Våre kokker kombinerer fagkunnskap og kreativitet for å skape retter som er balanserte, delikate og bærekraftige. Velkommen inn for en hyggelig lunsjopplevelse.
Varmrett 1: Estebans tortillas autentico
soya, melk, selleri
Varmrett 2: Pasta Alfredo på rørosrømme, tagliatelle, revet parmesan og grillet squash
gluten (hvete), egg, melk
Komponert salat: Spicy agurksalat med sesam, «Oi Muchim»
gluten (hvete), soya, sesamfrø, svoveldioksid og sulfiter
Lag din egen: Grønne belgfrukter, MSC-tunfisk på olje, kokt egg, tomater, Nicoise-dressing
egg, fisk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Tunisisk Harissa- hjemmelaget «spread» på pepperfrukter
Varmrett 1: Kyllinglår-involtini, innbakt med spinat/Fontina ost og bygg fra Dyrk mølle
gluten (hvete, bygg), melk, svoveldioksid, sulfitt
Varmrett 2: Libanesisk Moussaka med auberginer, kikerter og basmatiris
Komponert salat: Fatoush salat med agurk, tomat, Liba-brød krutonger, sumak og olivenolje
gluten (hvete)
Lag din egen: Grønne belgfrukter, MSC-tunfisk på olje, kokt egg, tomater, Nicoise-dressing
egg, fisk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Tunisisk Harissa- hjemmelaget «spread» på pepperfrukter
Varmrett 1: Gremolata-bakt Isgalt servert i potet og purreløks-suppe med n´duja
fisk, melk
Varmrett 2: Dagens grønne rett basert på sesong-smarte ingredienser
Komponert salat: Grillet brokkoli, vintereple, tranebær, valnøtter og Røros tjukkmelk-dressing
nøtter (valnøtter), melk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Lag din egen: Syltet pære, fetaost, ristede kjerner og lynghonning
melk, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Miso-majones med lime og ingefær
soya
Varmrett 1: Helstekt svinenakke, hylleblomst-bakt pastinakk og lune sennepspoteter
gluten (hvete), soya, melk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Varmrett 2: Dagens grønne rett basert på sesongsmarte ingredienser
Komponert salat: Rød Caesar med kylling, N´duja-crumble, tomater og ansjos/parmesan-dressing
gluten (hvete), egg, fisk, melk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Lag din egen: Syltet pære, fetaost, ristede kjerner og lynghonning
milk, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Miso-majones med lime og ingefær
soya
Varmrett 1: Flyt bevertning Buffalo wings med Fönix blåmuggost-dip og selleri bulgur
gluten (hvete), fisk, soya, melk, selleri, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Varmrett 2: Dagens grønne rett basert på sesong-smarte ingredienser
Komponert salat og dagens smørbare: Kjøkkensjefens valg
Fredagsvaffel
gluten (hvete), melk
Varmrett 1: Estebans tortillas autentico
soya, melk, selleri
Varmrett 2: Pasta Alfredo på rørosrømme, tagliatelle, revet parmesan og grillet squash
gluten (hvete), egg, melk
Komponert salat: Spicy agurksalat med sesam, «Oi Muchim»
gluten (hvete), soya, sesamfrø, svoveldioksid og sulfiter
Lag din egen: Grønne belgfrukter, MSC-tunfisk på olje, kokt egg, tomater, Nicoise-dressing
egg, fisk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Tunisisk Harissa- hjemmelaget «spread» på pepperfrukter
Varmrett 1: Kyllinglår-involtini, innbakt med spinat/Fontina ost og bygg fra Dyrk mølle
gluten (hvete, bygg), melk, svoveldioksid, sulfitt
Varmrett 2: Libanesisk Moussaka med auberginer, kikerter og basmatiris
Komponert salat: Fatoush salat med agurk, tomat, Liba-brød krutonger, sumak og olivenolje
gluten (hvete)
Lag din egen: Grønne belgfrukter, MSC-tunfisk på olje, kokt egg, tomater, Nicoise-dressing
egg, fisk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Tunisisk Harissa- hjemmelaget «spread» på pepperfrukter
Varmrett 1: Gremolata-bakt Isgalt servert i potet og purreløks-suppe med n´duja
fisk, melk
Varmrett 2: Dagens grønne rett basert på sesong-smarte ingredienser
Komponert salat: Grillet brokkoli, vintereple, tranebær, valnøtter og Røros tjukkmelk-dressing
nøtter (valnøtter), melk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Lag din egen: Syltet pære, fetaost, ristede kjerner og lynghonning
melk, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Miso-majones med lime og ingefær
soya
Varmrett 1: Helstekt svinenakke, hylleblomst-bakt pastinakk og lune sennepspoteter
gluten (hvete), soya, melk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Varmrett 2: Dagens grønne rett basert på sesongsmarte ingredienser
Komponert salat: Rød Caesar med kylling, N´duja-crumble, tomater og ansjos/parmesan-dressing
gluten (hvete), egg, fisk, melk, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Lag din egen: Syltet pære, fetaost, ristede kjerner og lynghonning
milk, svoveldioksid, sulfitt
Dagens smørbare: Miso-majones med lime og ingefær
soya
Varmrett 1: Flyt bevertning Buffalo wings med Fönix blåmuggost-dip og selleri bulgur
gluten (hvete), fisk, soya, melk, selleri, sennep, svoveldioksid, sulfitt
Varmrett 2: Dagens grønne rett basert på sesong-smarte ingredienser
Komponert salat og dagens smørbare: Kjøkkensjefens valg
Fredagsvaffel
gluten (hvete), melk