Om ossLAVA – har slått seg sammen med Du Godeste! Sammen har vi videreutviklet Du Godeste under den nye merkevaren Dugurd. Vi leverer matopplevelser til våre kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år, og det som kjennetegner LAVA sin matfilosofi. Restaurant Haakon er vår første avdeling.

Restaurant Haakon - En restauranthybrid

Restaurant Haakon er lunsjrestauranten til leietakerne i Haakon VIIs gate, men vi inviterer også gjester utenfra til å spise vår smaksrike buffet. Hver dag byr vi både faste og nye gjester på et utvalg fristende grønnsaksretter og varmretter. Det vil alltid være noe nytt å smake på.

Lunsjbuffeten serveres fra kl. 11:00 til kl. 13:30 på hverdager.

Er det ikke plass i restauranten, tilbyr vi i vår kaffebar enkle grab’n go retter, bakverk fra Handwerk, knallgod kaffe, økologisk drikke, salater og mye annet. Her får du servering fra kl. 7:30 til kl. 17:00 mandag til fredag.

I vårt tilbud finner du frokostretter, lunsjretter og take away overtidsmat/middagsmat. Våre priser er ikke høye, på tross av høy kvalitet på maten. Dette er mulig fordi vår restaurant er satt opp som et selvbetjeningsmiljø.

Velkommen inn!


 


_AVE9810.jpg