Om ossLAVA – har slått seg sammen med Du Godeste! Sammen har vi videreutviklet Du Godeste under den nye merkevaren Dugurd. Vi leverer matopplevelser til våre kunder med en god kombinasjon av det Du Godeste har utviklet over mange år, og det som kjennetegner LAVA sin matfilosofi. Restaurant Haakon er vår første avdeling.

Restaurant Haakon - En restauranthybrid

Leietakerne i Haakon 7.s gate er våre primærkunder. De kan med sitt driftstilskudd komme til vår restaurant hver dag, dra kortet sitt og forsyne seg av vår smaksrike buffet. Men vi inviterer også gjester utenfra til vår lunsj. For å unngå å stå i kø kan du betale din lunsj med mobilen din via vår nettside, scanne QRkoden rett innenfor døren hos oss, og forsyne deg fra vår buffet.
Er det ikke plass i restauranten, tilbyr vi fra vår kaffebar en lunsjboks vi kaller TIFFIN. Den kan du ta med deg til kontoret og nyte der. I kaffebaren selger vi også enkle grab’n go retter, bakverk fra Handwerk, knallgod kaffe, økologisk drikke, salater og mye annet. Her får du servering fra kl. 7:30 hver morgen til kl. 17:00 hver ettermiddag. Lunsjbuffeten serveres fra kl. 11:00 til k.l 13:00. I vårt tilbud finner du frokostretter, lunsjretter og take away overtidsmat/middagsmat. Våre priser er ikke høye, på tross av høy kvalitet på maten. Dette er mulig fordi vår restaurant er satt opp som et selvbetjeningsmiljø. Velkommen inn for en test!


 


_AVE9810.jpg